Bérfőzés
A Szigetköz Lelke Pálinkaház szeretettel várja mindazokat a magánszemélyeket, akik saját gyümölcsüket szeretnék modern technológiával kifőzetni.

Ebből a célból bővítette kapacitását a Szigetköz Lelke Pálinkaház egy német gyártmányú, prémium kategóriás KOTHE 1000N típusú főzőberendezéssel, amiben akár 400 liter cefre is rotyoghat egyszerre.

Rácz Ferenc főzőmester hitvallása a bérfőzetőkre is igaz: minőségi pálinkát csakis minőségi alapanyagból lehet készíteni, vagyis a gazda „saját” pálinkája bizony a gyümölcsnél kezdődik. A főzőmester tanácsokkal szolgál a cefrekészítéshez is annak érdekében, hogy a bérfőzetők  pálinkájába is bele tudja varázsolni a gyümölcs lelkét.

A Szigetköz Lelke Pálinkaházat ma már több, mint hétszáz bérfőzető választja. Ezt a bizalmat meghálálva a Rácz Ferenc és Sreiner Andrea úgy döntött, hogy 2013-tól minden évben meghirdeti és megrendezi a Bérfőzetői Pálinkaversenyt, ahol a hivatalos versenyekkel megegyező szabályok szerint zsűrizik, és minősítik a párlatokat. A legjobbak oklevelet és értékes díjakat kapnak a Szigetköz Lelke Pálinkaház őszi Nyílt Napján. A Bérfőzetői Versenyre érkező több száz minta pedig arra is bizonyságul szolgál, hogy bárkinek lehet saját gyümölcséből magas minőségű pálinkája, amit büszkén tehet családja és barátai asztalára.

Galéria - Bérfőzésvissza
Kövess minket:
Tel.: +36 30 993 8411